Camper bouwen

Droom je ervan om met je eigen camper de open weg op te gaan? Het bouwen van je eigen camperbus is een lonende ervaring die je de vrijheid geeft om het perfecte huis op wielen te ontwerpen dat aan al jouw unieke behoeften voldoet. Bij Sajenn bieden we uitgebreide artikelen en een cursus camper bouwen aan die alles behandelen, dit van het kiezen van de juiste bus tot het installeren van zonnepanelen en het creëren van een gezellige leefruimte.

Onze camperbouwcursus omvat stapsgewijze categorieën met video-tutorials die je door het hele proces van het ombouwen van een bus naar een volledig functionele camper leiden. Je leert over isolatie, elektrische systemen, sanitair en nog veel meer. We behandelen zelfs de kleinere details, zoals het installeren van een dieselverwarming of een gootsteen met een rubberen band en klemmen.

Kijk en lees verder!

Bekijk Sajenn camper bouw video’s op Youtube​

Abonneer en mis geen video:

Recente camper artikelen​

Camper Expo Houten, hal zicht

Camperbeurzen

Beurzen die specifiek over campers gaan of gecombineerd met andere kampeerproducten zoals caravans, vouwwagens en kampeerstoelen. Ze zijn er in alle soorten en maten en…

Camper weggesleept vrachtwagen

Pechhulp camper

Veel kennen de pechhulp voor onderweg wel. Kom je stil te staan door panne, dan helpen ze je met een (spoed)reparatie of ze slepen je…

Over Sajenn​

ik Ron Jansen

Welkom op Sajenn’s campersite. Sajenn is opgezet door Ron Jansen, een avonturier in het leven.
Met een voorliefde in reizen is hij op jonge leeftijd terecht gekomen in de camperwereld. Op deze site worden dan ook zijn ervaringen, tips en inspiratie gedeeld, om jouw ultieme droomcamper waar te maken.

In de media

kampeermagazine logo
Logo CNN
Vaktijdschrift InterieurBouw
sh&m logo
kampeermagazine logo