Verzend en leveringsbeleid

Levertijd & verzendkosten

Na het plaatsen van je bestelling gaan we direct voor je aan de slag.
Bestellingen van fysieke producten worden binnen 7 werkdagen verzonden. Digitale producten zijn meteen beschikbaar via de mail.
Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten worden weergegeven in de winkelwagen nadat je je producten hebt toegevoegd.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorging van diverse pakketdiensten. Je ontvangt een verzendbewijs nadat we het pakket hebben overgedragen aan de vervoerder. Over het algemeen zal de aflevering binnen 3 werkdagen tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Bestellingen die naar België gaan hebben een iets langere levertijd.

Helaas kunnen we het moment van aflevering niet garanderen.

Sajenn levert op dit moment alleen in Nederland en België.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Indien er per ongeluk een onjuist bezorgadres is doorgegeven, verzoeken wij u vriendelijk om zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen. In sommige gevallen kunnen we het adres nog aanpassen voordat de verwerking plaatsvindt. Indien het pakket reeds is verzonden, kunnen we helaas geen wijzigingen meer aanbrengen. Wij wijzen erop dat Sajenn niet verantwoordelijk is voor foutief ingevoerde gegevens, en er kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend. Alle kosten die worden gemaakt om het pakket alsnog op het juiste adres te bezorgen, zijn voor rekening van de afnemer.

Bedenktijd/retour

Producten die niet op maat zijn gemaakt kunnen binnen 14 dagen na aankoop worden geretourneerd. We verwijzen je hiervoor naar onze Herroepingsrecht voorwaarden voor alle details.

Voor op maat gemaakt producten is het herroepingsrecht niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Kosten voor retourzendingen kunnen we helaas niet op ons nemen. Als we de retourzending hebben ontvangen en alles is in orde, dan ontvang je je geld terug binnen 14 werkdagen.

Geldrop, 05 Dec 2022