Interieur

Interieur opdekdeur

Camperbouwen

15+ jaar ervaring

Opleiding hout-meubel en interieurbouw

4 jaar

Laat jij de kwaliteit van je interieur ook achterwege?

Je kan er namelijk voor kiezen om de informatie te gebruiken van camperbouwers met weinig ervaring, daar is namelijk veel op internet over te vinden. Maar wil jij next level en voorkomen dat jij dezelfde (beginners)fouten gaat maken als de camperbouwers met weinig ervaring. Dan is de categorie Interieur van de Cursus Camper Bouwen echt iets voor jou.

Interieur voorbeeld met schrootjes effect
gele bus camper, Ron nog jong
Ron in de tijd hij stage liep bij een camperbouwer.

Toen ik zelf (Ron) met het bouwen van campers begon, was het voor mij ook nieuw om om te gaan met alle krommingen en het netjes aansluiten van de verschillende interieur delen. Met name omdat ik vanuit de houtopleidingen meer gewend was rechttoe rechtaan te werken. Gelukkig kreeg ik snel de kneepjes in handen, en in de loop der jaren zijn de vaardigheden verder ontwikkeld. Deze ervaringen en kennis deel ik dan ook in de categorie Interieur.

Met toch al meerdere campers gebouwd te hebben, heeft de Interieur-categorie van deze cursus mij nog steeds nieuwe technieken en ideeën bijgebracht. Een verrijking voor elke bouwer, ervaren of niet.

Gerard (gepensioneerd electronicus)

De ‘Interieur’ sectie van de Camper Bouwen cursus was een openbaring! Het transformeerde mijn camperbouwavontuur in een succesverhaal. Bedankt voor de praktische tips en inspiratie!

Chantal (kinderjuffrouw)

Ja, ik wil aan de gang

Ontdek de waardevolle kennis en vaardigheden die je nodig hebt om een functioneel, comfortabel en stijlvol interieur voor jouw camper te bouwen.

De categorie ‘Interieur’ volgt dezelfde gestructureerde aanpak als de rest van de Cursus Camper Bouwen zoals je gewend bent. Om toegang te krijgen tot deze waardevolle categorie, vragen we een kleine investering. Maar wees gerust, de inhoud van deze categorie is bijna even uitgebreid als de rest van de cursus, dus je gaat veel nieuwe kennis en vaardigheden opdoen. 
Bovendien is zoals de rest van de camperbouw informatie, deze categorie gebaseerd op meer dan 15 jaar ervaring en inzichten van experts uit de branche.

Wat kun je verwachten van de ‘Interieur’ categorie van de Cursus Camper Bouwen?

  • Meer dan 400 afbeeldingen die je stap voor stap begeleiden.
  • Meer dan 10 video’s die je praktische demonstraties bieden.
  • 13 uitgebreide subcategorieën, waaronder:
  • Het vermijden van interieur bouwfouten,
  • Materialen en verbindingen,
  • Lijmen en kitten,
  • Gebruik van elektrisch gereedschap,
  • Het maken van deuren, kleppen en lades,
  • Het bouwen van kasten,
  • Het bouwen van een keuken, tafel, bed en nog veel meer.
Sajenn Education, interieur

Je krijgt direct toegang tot de online leeromgeving. Met een toegangsduur van één of twee jaar heb je ruim voldoende tijd om jouw droomcamper te bouwen en het interieur naar jouw wensen vorm te geven.

Sajenn Education, materialen en verbindingen

Investeer vandaag nog in jouw camperproject en vergroot je kennis op het gebied van interieur in een camper met de categorie ‘Interieur’ van de online cursus Camper Bouwen van Sajenn. Ontdek de geheimen, leer praktische technieken en ontwikkel de vaardigheden om jouw camperinterieur naar een hoger niveau te tillen.
Bereid je daarbij voor op een reis vol inspiratie en stijl, met Sajenn als jouw betrouwbare gids in de wereld van camperbouw.

Ik was al zeer onder de indruk van de uitgebreide informatie in de rest van de cursus, maar de categorie Interieur doet er echt niet voor onder. De heldere uitleg en praktische tips verfijnden mijn aanpak en bevestigen dat goede voorbereiding en kennis essentieel zijn. Een aanrader voor zelfbouwers die kwaliteit en efficiëntie nastreven.

Bart (Camperbouwer)

Zoals eerder aangegeven, biedt deze cursus bijna evenveel waarde als de rest van de Camper Bouw Cursus. Je krijgt dus absoluut waar voor je geld! De kennis en vaardigheden die je hier opdoet, zullen zichzelf terugbetalen doordat je minder fouten maakt dan als je deze informatie niet had. Bovendien, wanneer je eenmaal begint met het bouwen van een camper, komen er kosten bij kijken. Als je denkt dat het betaalde deel voor het interieur te prijzig is, bedenk dan dat een nieuwe compressor koelkast op 12 Volt al snel meer dan €500,- kan kosten. In vergelijking daarmee is het betaalde deel van deze cursus een kleine investering.

Waarom wachten? Begin vandaag nog met het opbouwen van je camperdroom en bespaar geld op kostbare fouten. Investeer in jezelf en in je toekomstige avonturen!

CBC Interieur, 1 jaar

Waarde €850,-

Maar je hebt geluk dat we graag kennis delen, dus hebben we de prijs op €170,- gezet.

Kom alleen nu in actie om te profiteren van de enorme korting. Betaal alleen voor de inhoud die u ontvangt, maar houd er rekening mee dat naarmate we de video’s een voor een toevoegen, de prijs geleidelijk zal stijgen.

CBC Interieur, 2 jaar

Waarde €1000,-

Maar je hebt geluk dat we graag kennis delen, dus hebben we de prijs op €200,- gezet.

Kom alleen nu in actie om te profiteren van de enorme korting. Betaal alleen voor de inhoud die u ontvangt, maar houd er rekening mee dat naarmate we de video’s een voor een toevoegen, de prijs geleidelijk zal stijgen.

Slotje

Veilige betaling,
verbindingen zijn versleuteld met SSL